fbpx

Prima provocare de lumânări de nuntă cu tematica Travel

6 Februarie 2017, ora 16:14, primesc mesaj pe pagina de Fb, în care o viitoare mireasă ,Roxana, se interesează de lumânări de nuntă albastre cu tema Travel.  Bineînţeles că atunci când începem discuţia,  de cele mai multe ori, durează şi jumătate de zi până punem la punct toate detaliile de creaţie în principiu. Ca să intru pe dorinţa viitorilor miri ori a naşilor, este necesar să povestim şi  să concepem împreună  modelul visat, facem şi schiţe, uneori chiar şi retuşăm de câte ori este necesar până clientul este mulţumit de rezultat, căci asta înseamnă să lucrezi pe comandă personalizată.  

Roxana şi-a dorit  decor pe lumânări cu auriu şi turcoaz, elemente din ceară în formă de verighete, avion, valiză de voiaj şi desigur globul pamântesc colorate în crem, auriu şi turcoaz. Ca o completare a venit un brâu din organza  turcoaz, încadrat în două borduri de perle ivoire şi accesorizat cu bandă din dantelă crem. În urma fotografiilor dinaintea livrării am primit răspunsul pe care îl aşteptam şi la care lucram de câteva zile: ” Este perfect  . A ieşit foarte frumos. Exact pe sufletul meu…”

Desigur că mai trebuia şi confirmarea de la desfacerea coletului.  De fiecare data evit să încânt clientul că în realitate lumânările făcute de mine se văd mai bine, prefer să mi se spună ulterior când le primeşte spunându-mi : „Au ajuns lumanarile. Sunt suuuuperbe.”

Mulţumesc Roxana pentru încrederea în mine că pot să-ţi fac lumânările de la nunta ta aşa cum le-ai visat. Casş de piatră ! şi să aveţi o nuntă ca în poveşti! 

P.S. Vă aştept şi peste 25 de ani, 50 de ani ….!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *