Magic #FESTIVALMAGIC

Festival Magic

Festival Magic a luat fiinta in luna septembrie 2022 din dorinta crearii unei comunitati locale de producatori, artisti, artizani si afaceri mici.

M-au inspirat atat evenimente similare din alte orase  cat si proiecte la care am luat parte din care am invatat ca oamenii pot colabora armonios impreuna.

Scopul  acestui #festivalmagic a fost ca oamenii sa afle in primul rand de creatori si producatori sau mai bine zis  sa afle despre oamenii ce traiesc dintr-un business mic de familie, oameni ce investesc atat cunostinte, educatie cat si tot timpul lor pentru a crea un brand si o afacere locala.

Mi-am dorit sa aduc impreuna antreprenori cu diferite activitati astfel ca am inceput sa caut business-urile interesate de acest proiect.

Sa prezint idea aceasta unor oameni care nu ma cunosteau  m-a facut sa ies din zona de confort zi de zi, mai ales ca nu aveam experienta ca si organizator.

Faptul ca am avut si producatori cu traditie m-a incurajat sa continui cu acest proiect.

De unde vine Festival Magic?

Cand am fost intrebata de unde vine "Festival Magic" raspunsul a fost simplu: de la Magia Lumanarilor deoarece 𝒖𝒏 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒖 𝒐𝒎 din spatele acestui business mic de familie si-a dorit atat de mult sa creeze un 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒖𝒏𝒊𝒄 𝒊𝒏 𝑹𝒂𝒅𝒂𝒖𝒕𝒊: un festival unde sa aibe loc orice afacere mica, producator, artizan, mestesugar, agricultor, apicultor, pictor sau artist.

Nu a fost usor, dar nici imposibil fara oameni minunati si magici care au crezut in acest proiect, care m-au sustinut fiecare in parte si o fac in continuare. Le multumesc din inima..

Iar azi, nu pot decat sa ma bucur ca am reusit sa trec de prima editie si sa fiu in pline pregatiri pentru editia a II-a a Festival Magic al producatorilor si artistilor locali Editia a II-a

Pot spune ca este un privilegiu sa cauti, sa cunosti si sa afli povestea atator oameni dedicati.

#FestivalMagic este al tuturor participantilor. Fara implicarea si sustinerea lor nu as fi reusi. Va multumesc ca ati avut incredere in mine si in noi.

Cu siguranta vor mai urma si alte editii.