POLITICA DE LIVRARE

Magia Lumânărilor efectuează livrările folosind serviciile de curierat rapid Fan Courier ori Posta Română.

Livrările se fac în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii.

Cost livrare pentru un colet de 1 kg cu plata ramburs – 23.68 lei. Cost pt un colet de 1kg cu 19 km suplimentari – 41.80 lei.

Cost livrare pentru un colet de 1kg cu plata prin transfer bancar17,2 lei. Fiecare kg suplimentar se taxează cu 1.3 lei.

Important! Clientul are obligaţia de a verifica, în prezenţa curierului, conţinutul pachetului. În cazul în care se constată lipsuri ori marfă deteriorată  aveţi obligaţia de a completa procesul verbal de constatare în prezenţa curierului, proces verbal ce se trimite în maxim 24 ore pe mail magialumanarilor@gmail.com

Orice reclamaţie ulterioară nu va fi luată în considerare !

Magia Lumânărilor respectă normele legale în vigoare ce reglementează activitatea on line şi relaţiile comerciale ale firmelor cu clientii în acest domeniu.

OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 15 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără învocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Având în vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul să notifice în scris  Magia Lumanarilor că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără învocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului.

POLITICA DE retur

În cazul în care doriţi să returnaţi produsele, trebuie avute în vedere urmatoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportată de client
  • produsele returnate trebuie să fie noi, în cutie şi să fie însoţite de factura de cumpărare
    Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Magia Lumânărilor  va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

Suma înapoiata, cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Adresa la care puteţi returna produsele prin curierat rapid este:

Ciobanu Mihaela Georgeta Întreprindere Individuală
Stefan cel Mare, Nr. 22, Mun. Radauti,
Cod postal 725400, Jud. Suceava
Ciobanu Mihaela – 0742.31.92.94

Excepţie de la retur: produsele personalizate după specificaţiile clientului. „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:
c) furnizarea de produse confecționate dupa specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.”

Pentru a evita neplăcerile cauzate de un eventual retur, vă rugăm pentru orice problema, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa magialumanarilor@gmail.com sau la 0742 319 294.