FINAL 2022

                  Un an plin de provocari…. așa pot spune că a fost 2022. Dar sunt extrem de recunoscătoare că am ajuns cu bucurie să fac acest bilanț. Nu a fost ușor pentru nimeni (asta cu siguranță). Personal am învățat să mă adaptez, să mă autodepășesc, să găsesc mereu cele mai bune soluții (și da uneori nu mi-a iesit).  

                   Pentru Magia Lumânărilor însă a fost un an al schimbărilor, am continuat rebranding-ul început cu 1 an înainte. Am reușit să aduc modelele inedite ale lumânărilor într-o lumină atât de diafană prin talentul Mariei Trufin. A fost o adevărată încântare să realizăm ședințele foto de produs, dar și cea de brand personal. Acum pot spune, că a fost momentul potrivit pentru asta.  

                  O provocare personală care mi-am asumat-o a fost organizarea primei ediții a Festivalului Magic al producătorlor și artiștilori locali la Rădăuți. Mi-am dorit să fac un cadru de întâlnire pentru comunitatea locală, pentru antreprenorii cu business-uri la început de drum, dar mai ales, să ajungem aproape de oameni. Desi nu aveam experiența necesară, am învățat să cer și să accept ajutor. M-am bucurat enorm de sprijinul multor oameni minunați fără de care nu aș fi reușit. Vă mulțumesc încă odată pentru tot.

        Iată povestea Festival Magic  https://www.facebook.com/events/1298427720917206/?active_tab=discussion 

                    Multumiri calde și către toți clienții și colaboratorii nostri. 

                    Povestea noastră continuă. Vă mulțumim că faceți parte din ea.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *