Povestea Festival MAGIC al producătorilor și al artiștilor locali editia i

      Festival Magic a luat ființă în luna septembrie 2022 din dorința creării unei comunități locale de producători, artiști, artizani și afaceri mici.

          M-au inspirat atât evenimente similare din alte orașe  cât și proiecte la care am luat parte din care am învățat că oamenii pot colabora armonios împreuna.

Scopul  acestui #festivalmagic a fost ca oamenii să afle în primul rând de creatori și producători sau mai bine zis  să afle despre oamenii ce trăiesc dintr-un business mic de familie, oameni ce investesc atât cunoștințe, educatie cât și tot timpul lor pentru a crea un brand și o afacere locala.

Mi-am dorit să aduc împreună antreprenori cu diferite activități astfel că am început să caut business-urile interesate de acest proiect.

Să prezint idea aceasta unor oameni care nu mă cunoșteau  m-a facut să ies din zona de confort zi de zi, mai ales că nu aveam experiență ca și organizator.

Faptul ca am avut și producători cu tradiție m-a încurajat să continui cu acest proiect.

Cand am fost intrebată de unde vine “Festival Magic” răspunsul a fost simplu: de la Magia Lumanarilor deoarece 𝒖𝒏 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒖 𝒐𝒎 din spatele acestui business mic de familie și-a dorit atât de mult să creeze un 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒖𝒏𝒊𝒄 î𝒏 𝑹𝒂𝒅𝒂𝒖𝒕𝒊: un festival unde să aibe loc orice afacere mică, producator, artizan, mesteșugar, agricultor, apicultor, pictor sau artist.

Nu a fost ușor, dar nici imposibil fără oameni minunați și magici care au crezut în acest proiect, care m-au susținut fiecare în parte și o fac in continuare. Le  mulțumesc din inima..

Pot spune că este un privilegiu să cauți, să cunoști și să afli povestea atâtor oameni dedicați.

#FestivalMagic  este al tuturor participanților. Fără implicarea și susținerea lor nu aș fi reușit. Vă mulțumesc că ați avut încredere în mine și în noi.

 

Povestea #FestivalMagic continua.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *